De ce să-ti rulezi singur țigările?

tigarile rulate

Tigarile rulate: Care sunt principalele beneficii

Probabil că în momentul în care ai văzut titlul articolului de față ai fost puțin circumspect, dar stai fără grijă, te înțelegem perfect. Adevărul este că țigările rulate nu sunt atât de populare precum cele obișnuite din comerț, chiar dacă acest trend prinde destul de multă viteză în ultima vreme. Și da, te gândești că durează să-ți faci țigările, e complicat, ai multe accesorii de achiziționat și până la urmă e mult mai ușor doar să cumperi pachetul de la magazin și să-ți aprinzi o țigară. Da, chiar ai dreptate, e mai ușor! Dar este oare mai benefic pe termen lung? Pentru a te ajuta să găsești răspunsul la întrebarea mai sus adresată, ți-am pregătit o listă de beneficii are rulatului de țigări!

Fumezi mai puțin

Majoritatea fumătorilor sunt conștienți de faptul că acest viciu nu le face bine, dar nu pot renunța sau nici măcar nu își doresc. Totuși, la aflarea veștii că pot fuma mai puțin fără să renunțe la calitate, ba din contră, să fumeze ceva mai bun, mulți dintre ei vor opta pentru reducerea acestui obicei. De ce vei fuma mai puțin? E simplu, rularea unei țigări este un proces mult mai complex decât aprinderea unei țigări normale. Dacă nu îți faci un stoc permanent de țigări rulate, zilele în care fumai compulsiv și țigară de la țigară vor fi doar o amintire. 

Scapi de o mulțime de chimicale și aditivi

Fumatul, în orice formă s-ar produce el, este totuși un obicei nociv și noi nu vrem să contestăm acest aspect bine cunoscut. Dar, adevărul este că prin rularea propriilor țigări vei evita consumul a nenumărați aditivi și alte chimicale dăunătoare implicate în procesul de tratare a tutunului. Tutunul neprelucrat este mult mai sănătos decât cel pe care îl găsești în țigările din comerț. Și da, diferența se simte cu vârf și îndesat și în ceea ce privește aroma.

Arome mai bogate și mai diverse

Apropo de aromă, nu este absolut nicio îndoială că tutunul din țigările obișnuite este mult mai fad decât cel neprelucrat. În primul rând acesta este mult mai uscat, deci și-a pierdut de mult din prospețime. În al doilea rând, pentru tutunul din țigările tradiționale nu prea există multe arome. În al treilea rând, prin rularea propriilor țigări poți include mai multe tipuri de tutun pentru o experiență aromatică diversificată.

Este pur și simplu mai ieftin

Să recunoaștem, orice fumător ia în calcul și factorul financiar. Deși la prima vedere ai multe accesorii de achiziționat pe lângă materia primă (tutunul), toate acestea adunate te vor costa mai puțin pe lună decât costul a unul sau chiar două pachete de țigări pe zi. Poți găsi atât tutun, cât și foițe și filtre țigari online la prețuri mai mult decât avantajoase. Și-ți explicăm imediat și de ce! Producătorii comerciali de țigări includ costurile cu: manopera, mai multe ingrediente decât folosești tu, procesare, distribuție și așa mai departe. Practic, în funcție de gusturi și de felul în care îți porționezi țigările, poți fuma tutun de o calitate superioară la prețuri mai mici. Majoritatea celor care au trecut de la țigări tradiționale la cele rulate raportează  o scădere a costurilor uneori chiar de 50%.

Sunt mai gustoase și miros mai bine

Toate cele de mai sus pot fi trecute cu vederea, dar după o singură încercare te vei convinge luând în calcul ceea ce simți. Cei care au facut această schimbare deja menționează gustul net superior al tutunului și mirosul care nu este atât de agresiv. Fumul nu este atât de înecăcios și nici nu rămâne impregnat în haine ca cel produs de țigările din comerț.

Noi te sfătuim să încerci această alternativă dacă motivele noastre ți-au trezit interesul. Intuiția noastră ne spune că nu vei regreta!